Kísérletek// A Korszakváltó Művészek Egyesületének csoportos kiállítása – KRUG Galéria

Kísérletek, próbák, kutatás – ezek a hívószavak adják a gerincét a kiállítás koncepciójának. Egy művész számára a fentiek talán a legizgalmasabb pillanatai egy alkotói folyamatnak. Mégis alulreprezentált az ilyen művek szerepeltetése, mivel a nézőközönség elé – a legtöbb esetben – már egy kiforrottabb, behatározhatóbb anyagot „illik” kiállítani. Csoportos tárlatunkkal olyan fiatal művészek munkáit mutatjuk be, akiknek lételeme a határok feszegetése és a megszokott felülírása.
A Korszakváltó Művészek Egyesülete 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a magyar kortárs művészeti közegben segítse a képzőművészet iránt érdeklődő vagy ezen ágakban alkotótevékenységet folytató emberek munkáját, támogassa az alkotó és a befogadó közötti kommunikációt, összehozza a társművészetekkel és az alkotó művészet határterületein dolgozókkal.
Munkánk során kiemelt szerepet kap az alkotóközösség létrehozása, az alkotók tevékenységi körének segítése, támogatása, az alkotások széles nyilvánosság előtt való megjelentetése.
Fontos számunkra a fiatal tehetségek, az alkotóművészet területén érvényesülni kívánó pályakezdők felkutatása mentorálása, és támogatása.
HELYSZÍN: Krug Galéria,1053 Bp., Veres Pálné u. 19.
MEGNYITJA: Szabó Annamária, esztéta
KIÁLLÍTÓK:
Benkő Ramóna, Fekete Szilvia, Hermann Zsófia, Németh Izabella, Palyov Péter, Pusztafi Panna Pálma, Sipos Aliz Menta, Városi Gabriella, Verebics Katalin, és Végh Lajos képzőművészek

Vissza a listára

Kapcsolat

Phone: 0620/580-8906
Email: aliz.sipos@gmail.com